Bokning/Gruppträning

 

         
         

Kettlebells

 

X-wod

 

Core

Funktionell träning för styrka, explosivitet och kondition. Komplett träning för hela kroppen.Klasserna är uppbyggda i olika intervaller med både enkla och mer utmanande övningar.

 

Crossfit inspirerad träning där det mesta kan hända! En högintensiv klass som innehåller tuffa övningar som utmanar både kondition, styrka och pannben.

 

Coreklasserna fokuserar träning av kroppens mittpunkt- mage, rygg, säte, balans och stabilitet. Klasserna är ett utmärkt komplement till all typ av träning.

SomaMove®

 

Yoga flow

 

KBC fuison   

SomaMove är holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar bara med kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde  av olika rörelsemönster där du både tränar styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans

 

Omväxlande och fysiskt utmanande yoga med lekfullhet. Andning och rörelser förenas i dynamiska flöden mellan olika positioner. Alla positioner är anpassningsbara och utgår från dig och din kropps förmåga. Yoga flow utmanar dig i styrka, rörlighet och balans samtidigt som din mentala närvaro tränas.

 

Kettlebell- och coreträning i en härlig blandning. En komplett och funktionell klass som stärker dig innifrån och ut.

Yoga flex 

 

Spinning (Sp)

 

Shape 

En stillsam yogaklass med positioner från yinyogan som focuserar på de djupare vävnaderna i kroppen. Alla positioner är anpassningsbara och utgår från dig och din kropps förmåga. Yoga flex ökar din rörlighet, reducerar spänningar i din krop och hjälper dig att hitta ett inre lugn. Ta gärna med en extra tröja för att behålla värmen under hela klassen.

 

 Enkel och effektiv konditionsträning. Cykling till peppande musik där du själv bestämmer hur ansträngande det blir. Vi erbjuder spinninklasser i olika längd.

 

Effektiv och funktionell  styrketräning för hela kroppen. Övningar och rörelser utförs till peppande musik. Vi använder skivstränger, viktplattor och kroppens egna vikt som motstånd. Du får själv variera vikter och anpassa träningen till din egen nivå

 

 

 

   

 

 

 

   

 

 

       

Här hittar du aktuellt schema och bokning

 Boka tid

Här bokar medlemmar plats till våra gruppträningspass.  Du måste ha ett aktivt guldkort för att kunna boka plats på våra pass. Inloggning för bokning erhålls när du köper kort. Vi har även drop in för icke medlemmar, i mån av plats. 

Aktuella passtider finns angivna i schemat för gruppträning.

Alla våra gruppträningspass är formbara och passar för alla, oavsett träningsbakgrund. Instruktören finns på plats för att ge deltagaren en så positiv träningsupplevelse som möjligt, allt från inställningar till att ge alternativ, utmaningar och pepp under passets gång. 

Välkomna att delta!