Personlig träning

Hur går det till?

När ni tar steget att kontakta oss är det första som händer att vi bokar en tid för en kostnadsfri konsultation. Där får du berätta vad du har för behov, önskemål och målsättningar. Därefter presenterar vi en samarbetsplan för hur vi kan hjälpa dig.

Hur arbetar vi?

Sandra

”Jag brinner för att hjälpa människor att börja välja hälsosamma val, både när det gäller träning och kost. Oavsett om du har erfarenhet av träning eller ej hjälper jag dig att lägga upp en plan för att din träning ska bli lättillgänglig och genomförbar. Min syn på träning och hälsa är holistisk och jag inspireras mycket av yoga och träning där enbart kroppen är redskapet. Jag hjälper också gärna dig som planerar att bli gravid, är gravid eller genomgått en graviditet och behöver stärka upp kroppen.”

Emelie

” God hälsa, Energi och Glädje är tre ledord som motiverar mig i mitt liv.
En aktiv vardag med Träning och en hälsosam kosthållning är en av nycklarna till just de tre ledorden. Jag inspireras mycket av den personliga resan och har som mål att hjälpa mina klienter till ett hälsosammare liv utefter deras förutsättningar och målsättning.
Mitt träningshjärta bultar extra hårt för styrkelyften knäböj, marklyft och bänkpress men jag finner inspiration i allt från holistisk träning till crossfit och tyngdlyftning.”